În 21-22 septembrie 2024 începe un nou grup de formare în psihoterapie integrativă online, organizat de Asociația de Cercetare, Consiliere și Psihoterapie Integrativă și coordonat de dr. Oana Maria Popescu.

Pentru înscrieri și informații suplimentare vă rugăm să vă adresați la secretariat.accpi@gmail.com sau tel. 0744.333.632

Formarea online este potrivită pentru persoanele care locuiesc la distanță de Timișoara sau București, pentru cei care locuiesc sau lucrează în străinătate, ori pentru cei a căror situație familială (copii, etc.) face mai dificilă participarea în persoană. In afara de aceasta, deși nu putem prezice cu exactitate viitorul, psihoterapia online și lumea virtuală schimbă semnificativ tratamentele în domeniul sănătății mentale. Vom avea nevoie de tot mai mulți specialiști în domeniul psihoterapiei desfășurate online, cu competențe multiculturale, care să poată trata clienți / pacienți în întreaga lume. Pandemia de COVID-19  a accelerat globalizarea și a adus mai aproape lumea virtuală.

Formarea în psihoterapie integrativă se desfășoară online, în format interactiv, prin intermediul platformei Zoom. Pentru a putea lua parte la programul de formare aveți nevoie de un laptop/ desktop/ tabletă și o bună conexiune la internet.

Formarea în psihoterapie integrativă organizată de Asociația de Cercetare, Consiliere și Psihoterapie Integrativă este acreditată de Colegiul Psihologilor din România, Federația Română de Psihoterapie, Asociația Europeană de Psihoterapie Integrativă și Asociația Europeană de Psihoterapie.

Dacă dorești să afli mai multe detalii despre formarea în psihoterapie integrativă, te invităm să accesezi pagina ”Potențiali cursanți” de pe site-ul ACCPI sau sa ne trimiti un e-mail la secretariat.accpi@gmail.com