În 19-20 octombrie 2024 începe un nou grup de formare în psihoterapie integrativă la Timișoara, organizat de Asociația de Cercetare, Consiliere și Psihoterapie Integrativă și coordonat de dr. Oana Maria Popescu.

Pentru înscrieri și informații suplimentare vă rugăm să vă adresați la secretariat.accpi@gmail.com sau tel. 0744.333.632

Formarea în psihoterapie integrativă de la Timișoara a devenit o tradiție cu vechime de 15 ani, iar în toamna lui 2024 începe cel de-al 22-lea grup de formare. Având în vedere că numărul de locuri este limitat, vă rugăm să vă înscrieți din timp.

Formarea se desfășoară în format mixt: 5-6 module pe an în format fizic și 5-6 module pe an online. Modulele online sunt în format interactiv, prin intermediul platformei Zoom. Pentru a putea lua parte la aceste module aveți nevoie de un laptop/ desktop/ tabletă și o bună conexiune la internet.

Formarea în psihoterapie integrativă organizată de Asociația de Cercetare, Consiliere și Psihoterapie Integrativă este acreditată de Colegiul Psihologilor din România, Federația Română de Psihoterapie, Asociația Europeană de Psihoterapie Integrativă și Asociația Europeană de Psihoterapie.

Dacă dorești să afli mai multe detalii despre formarea în psihoterapie integrativă, te invităm să accesezi pagina ”Potențiali cursanți” de pe site-ul ACCPI sau sa ne trimiti un e-mail la secretariat.accpi@gmail.com