În 16-17 noiembrie 2024 începe un nou grup de formare în psihoterapie integrativă la București, organizat de Asociația de Cercetare, Consiliere și Psihoterapie Integrativă și coordonat de psih. Corina Levu.

Pentru înscrieri și informații suplimentare vă rugăm să vă adresați la secretariat.accpi@gmail.com sau tel. 0744.333.632

Având în vedere că numărul de locuri este limitat, vă rugăm să vă înscrieți din timp.

Formarea se desfășoară în format mixt: 5-6 module pe an în format fizic și 5-6 module pe an online. Modulele online sunt în format interactiv, prin intermediul platformei Zoom. Pentru a putea lua parte la aceste module aveți nevoie de un laptop/ desktop/ tabletă și o bună conexiune la internet.

Formarea în psihoterapie integrativă organizată de Asociația de Cercetare, Consiliere și Psihoterapie Integrativă este acreditată de Colegiul Psihologilor din România, Federația Română de Psihoterapie, Asociația Europeană de Psihoterapie Integrativă și Asociația Europeană de Psihoterapie.

Dacă dorești să afli mai multe detalii despre formarea în psihoterapie integrativă, te invităm să accesezi pagina ”Potențiali cursanți” de pe site-ul ACCPI sau sa ne trimiti un email la secretariat.accpi@gmail.com